Víziónk

Olyan gazdasági tanácsadó társaság vagyunk aki ügyfeleinél megteremti a pénzügyi tudatosság kultúráját, és a valós pénzügyi és gazdasági összefüggésekre épülő döntéshozás alapjait.

Cégünk több dimenzióban nyújt segítséget a vállalkozásoknak:

  • könyvelési szolgáltatást nyújtunk
  • könyvvizsgálati tevékenységet végzünk
  • adótanácsadási, adóoptimalizálási szolgáltatást nyújtunk
  • riportokat készítünk

Célunk, hogy szolgáltatásainkkal elősegítsük partnereinket gazdasági döntéseik meghozatala során.

Kik vagyunk?

A Helló Adó Kft – az alapítók 15 éves szakmai tapasztalatával – 2015-ben alakult. Tulajdonosai okleveles könyvvizsgáló, adótanácsadó és informatikus mérnök végzettségű magánszemélyek. A munkatársak regisztrált mérlegképes könyvelők, valamint bér-tb ügyintéző illetve könyvvizsgáló asszisztens képesítéssel is rendelkeznek.

irodank

Hogyan dolgozunk?

A mi szakmánkban fontos szerepe van a precizitásnak, a pontosságnak és a hatékonyságnak. A magas szintű szakmai színvonal mellett csapat-szellemben végezzük munkánkat. Ez azt jelenti, hogy legfőbb erényünk egymás munkájának segítése és a belső ellenőrzés. Mindenki jó probléma- megoldó készséggel rendelkezik, így hatékonyan tudjuk támogatni ügyfeleink gazdasági folyamatait.

Irodánkban elengedhetetlen az informatikai háttér magas szintű alkalmazása. Nagy hangsúlyt fektetünk a magas színvonalú, minőségi szoftverek használatára, a technikai lehetőségek kihasználására, illetve az adatbiztonság és adatvédelem fontosságára.

Garanciák

Az adózási és számviteli tudásunk szinten tartása érdekében számos szakmai szervezet tagjai vagyunk. Rendszeres időközönként részt veszünk szakmai konferenciákon, ahol a jogszabály változásokon túl gyakorlati példákkal, esettanulmányokkal bővítjük ismereteinket.

Munkánk során szakmai felelősségbiztosításunk garanciát nyújt ügyfeleink részére.